Oroliga nätter

Som jag skrev igår så har nätterna varit långa och någon vidare sömn har det inte blivit för varken mig eller Elise. Hon verkar ha haft ont i magen och legat och gruffat och flaxat och gungat fram och tillbaka med den lilla kroppen. Stackars Elise!

Vi testade Semper magdroppar och redan första natten verkade de ge effekt då hon sov som aldrig förr. Dock var det också den enda natten. Sedan dess har det bara blivit värre än innan dropparna ens kom in i vårt liv.

Tanken på att utesluta laktos ur kosten flög genom mitt huvud, för det verkar vara bland det första rådet folk brukar få. För mig skulle det inte innebära så stor skillnad, för jag äter inte så mycket sånt som det ser ut nu. Men sen är det väl smågrejer som man inte tänker på innehåller laktos och mjölkproteiner… Hur som helst. Jag tänkte om!

Jag började istället analysera vad jag ätit den senaste veckan och kom fram till att jag inte alls ätit som jag brukar. Bland annat hade jag ätit taccos två kvällar och de andra dagarna ganska stark mat.

Vi slutade att ge magdropparna igår och jag slutade äta taccos i samma stund. Och så aktar jag mig för stark mat ett tag framöver. Och vet ni vad? Natten har varit mycket bättre! Inget magont. Dock en förkyld liten liten näsa istället. Jag är fundersam men samtidigt lättad över att Elise verkar vara bättre i magen och hoppas att det håller i sig.

Hon verkade bara ha ont på natten, vilket jag tycker är lite lustigt. Hon är en sådan bebis som bajsar konstant, hela tiden, från födseln och det är visst helt normalt, men det har med blivit mindre sedan magontet försvann. Nu kan man byta blöja utan att det är bajs i den, vilket aldrig har hänt förut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *