Vilken vecka!

Syster Yster ringde och efterfrågade fler bilder på bloggen. Hon bor i Oslo och träffar inte Elise så ofta, så med all rätt!Det har varit lite bildtomt på senare tid. Och ordtomt. En hektisk vecka har passerat och jag är stentrött!

Veckans dagar har fyllts av babyrytmik, långpromenader, extremt långa långpromenader, ett par kompisträffar, två bebisträffar, ett tungt löppass, skogspromenad med en galen och understimulerad hund, besök hos Övermormor och Övermorfar, äppelpajsbak, fika på stan, besök av gammal vän som sov över, läkarbesök och extremt dåliga sömnnätter.

Elises mormor var här så jag hann städa huset innan bebisträffen igår och på kvällen var Vackraste hunden helt galen eftersom hennes långpromenad uteblivit under dagen. Hon sprang upp och ned i trappan, runt i köket, upp i fåtöljen, in i mina ben, över mina fötter, ut i hallen och sen trappan igen… allt medans ett överljudspip ljöd ur hennes mun! Jag blir så sjukt stressad när hon är sådan och jag visste att om jag skulle lagt ner Elise i vagnen och gått ut på promenad hade hon sprungit i cirklar runt vagnen och hoppat på stället. Vackraste hunden alltså, inte Elise. Men den dagen kommer väl den med…

Jag ringde Hemliga Marie som kom hit och passade Elise medans jag tog med Vackraste hunden på promenad över kalhyggen, genom skog och över ängar. Hon sprang som en vilde. Jag gick. Mer som en zombie.

Nu är Militärpappan hemma. Han lagar mat och jag ger mat. En ganska schysst deal, tycker jag!

Sömnen, eller rättare sagt den uteblivna sömnen, skriver jag om i ett annat inlägg, för nu ska jag och Militärpappan äta skaldjur och ha fredagsmys!

4 thoughts on “Vilken vecka!

  1. Tycker det var den perfekta dealen 😉 Tack för senast, hälsa militärpappan och tacka också.. Såg att du testat de där dropparna är det något du rekomendera? Tror Ebba kansk behöver något sådant, hon har haft magknip i två nätter.. och man lider verkligen med henne.. Många kramar till er lilla familj 🙂

  2. Skönt med mycket att göra! Jag får panik av att vara hemma en hel dag, det går bara inte. Vad jobbigt att du inte har fått sova, hoppas att du lyckas ta igen lite sömn på dagarna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *