Pannkakor utan kolhydrater

image

Barnen önskade rosa pannkakor till lunch idag och eftersom jag precis hunnit plocka bort frukosten tyckte jag att pannkakor var en lagom stor lunch. Det är viktigt att pannkakorna är just rosa, så det fick vi lösa! Elise hjälpte mig med allt utom själva vändningen. Toppen!

Själv har jag aldrig varit ett fan av pannkakor men vill samtidigt äta det som barnen äter. Eller i alla fall vad som ser ut att vara samma… Jag testade en variant på pannkakor utan något mjöl och den blev verkligen jättegod! Jag gjorde bara en pannkaka till mig och åt den med lite jordnötssmör till och höll mig mätt ett bra tag!

1 pannkaka:
1 ägg
0,5 dl mjölk
1 tsk fiberhusk
Lite vaniljpulver
Salt

Vispa ihop alla ingredienser. Grädda i lite smör i en stekpanna. Ät!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *