Party!

… Som i klädparty. För barnen alltså, men ändå party liksom! Fantastiskt härligt att få klä om från myskläderna och hoppa i lite annat för en gångs skull. Man får passa på! Det var kläder från det danska märket POMP de LUX som såldes och jag har några sedan innan till Elise som jag fyndat på loppis. Kläderna är jättefina och vad jag har märkt så håller de färg och form bra i tvätten. Och det är humana priser på plaggen. Hela deras kollektion går i samma färgskala och det är lite dova färger på alltihop. Jag gillar det och köpte lite kläder åt barnen. Paketet ska visst komma hem om en vecka ungefär. Då får ni se!

image

BTW fick jag flera fina kommentarer idag som värmde gott efter den där jag fick förra veckan… Vad roligt att andra ser skillnad på min kropp med tiden, jag som själv inte tycker att det händer någonting alls sen ganska länge tillbaka. Och vad härligt att människor tar sig tid att ge en komplimang. Det kostar inget men betyder så mycket! 

Skjortan jag har på mig kommer från Josephine & co. Jag älskar den fluffiga kragen och skrynklet med alla knappar i ärmarna!

5 thoughts on “Party!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *