Rakt in i verkligheten

image

Vips så kom vardagen ifatt mig och jag är tillbaka på mitt vanliga,  men ack så fantastiska arbete! Jag har verkligen lyckats koppla bort allt annat under mina veckor till sjöss, så till den milda grad att jag blev alldeles överraskad av att hitta min almanacka. Än mer överraskad blev jag när jag såg alla anteckningar i den och att de blivit fler under min tid borta från den. Tur jag älskar mitt jobb!

image

Idag och imorgon är vi på Kungsholms fort i Karlskrona skärgård. Ledarskapskollegor från flera förband är här och vi diskuterar samarbete,  utbyter erfarenheter och presenterar utbildningsupplägg för varandra.

Här ute ligger många fiskmåsar på ruvning, mitt på grusplanen. Häftigt att få möjlighet att se de fina äggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *