Rap och kräks

image

Just idag vill jag inte föda barn. Så få inte för dig att ens försöka titta ut idag, du lilla Militärbebis.

Jag har varit vaken från klockan tre i natt för en fruktansvärd halsbränna som inte försvann hur jag än bar mig åt. Tillslut fick jag väl halsbränna av själva medicinen mot just detta och gick upp med Elise vid halv sex istället. Två timmar senare fick jag väcka Militärpappan så jag kunde få vila. Och här har jag mest legat sedan dess…

Känns precis som magkatarr och enda gången det inte gör svidande ont är när jag är så avslappnad att jag nästan sover. Men det där jäkla kräket åker upp och ner i halsen hela tiden! Hur andas man?

Idag har jag inga urkrafter att ta till för att föda barn. Jag är mest ynklig.

Rap.

8 thoughts on “Rap och kräks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *