Semester på riktigt!

image

Idag gick Militärpappan också på semester och vi är lediga många veckor tillsammans. Så skönt! Och lite läskigt.  Det är ju inte så att vi brukar träffas särskilt mycket menar jag. Och samtidigt: Hur svårt kan det vara?!

image

Vi har tusen planer och ungefär samma agenda för de gemensamma saker vi ska göra i sommar. Måla om huset, träffa vänner, ett par dagar i olika städer, trädgårdsfix, ut med båten osv… en ganska lugn sommar tycker jag. Jag som har en gedigen lista över saker jag gärna vill få gjort. Den är så omfattande att jag inte ens vågar visa den för Militärpappan, med risk för att förstöra hans semesterfeeling. Dessutom har jag redan hunnit med att pricka av ett par saker på listan.

Appropå listskrivande läste jag häromdagen ”och det där med att skriva listor gör ingen sugen på att knulla”… men jag vet i fan om jag håller med där alltså!

image

Igår hängde vi på Ringö och idag drog vi ut med båten framåt middagstid. Vi förtöjde vid en ö, åt middag på en filt, barnen badade, jag läste bok och så körde vi hem igen vid läggdags. Mysigt!

image

Snart åker tältet med ut på ön! Tjejerna är taggade till tusen!!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *