Sköna brudar förgyllde min kväll

image

Jag hade inga som helst planer med min fredag i Stockholm när jag satte mig på flyget igår. En fredag i huvudstaden är sällan svår att slå ihjäl men översocial som jag är ville jag ändå gärna träffa någon, ett mänskligt möte. Jag beslutade mig att skriva på Facebook att jag var i stan och öppen för förslag. Chansen, eller risken beroende på hur man ser det, med detta är ju att precis vem som av ens FB-vänner kan komma med förslag. Visst är det lite spännande ändå?!

image

Och nu föll det sig som så att två tjejer som jag aldrig tidigare träffat, men följt deras bloggar under en längre tid, hörde av sig och tillsammans åt vi middag samma kväll. Efteråt drack vi kaffe och pratade massor i flera timmar. Vilka sköna brudar!

Trots att jag somnade ovaggad strax före elva igår kväll vaknade jag färdigsoven av mig själv innan sex imorse. Redo för nya utmaningar som denna dag kommer vara full av!

One thought on “Sköna brudar förgyllde min kväll

  1. Man skulle kunna tro att jag har en lika lång nacke som en giraff på den där bilden! 😉 Hoppas du fick sova ut imorse och inte väckte värdinnan i okristlig tid! Tack för i helgen! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *