Sköna söndag!

Elise i hood-tröja

Cool Elise i hood-tröja

Idag har vi haft en ”komma-ikapp-dag kan man säga! Det är så mycket som inte tiden räcker till för i veckorna när jag är ensam. Det finns så mycket saker som jag vill göra, många saker som jag borde göra och en del saker som jag måste göra. Jag är en såndär kvinna som vill så mycket med allt att alla viljor lätt blir till måsten. Som när jag var höggravid och jättestressad för att få allt klart på jobbet och en massa andra saker här hemma, då kom jag på ytterligare saker som hamnade på måste-listan, som att baka surdegsbröd, vilket jag aldrig tidigare gjort men just nu var det jätteviktigt för att jag skulle få ro i själen!

Jag skriver mina listor och jag stryker efterhand och jag lägger till i högre frekvens än jag tar bort. Men vad gör det? Då vet jag att det alltid finns saker att göra och på så sätt slipper jag bli stressad över det… Eller nåt?. Jag gillar ett högt tempo och jag älskar att få saker gjorda! Idag har varit en sådan dag – alltså en bra dag!

Militärpappan och jag har idag städat nästan 200 kvm hus, dammsugat bilen, tvättat flera maskiner tvätt och tagit hand den, tömt sopsorteringen, handlat, rensat bland Elises kläder, fikat på kardemummabullar med te och kollat på ett House-avsnitt. Nu har vi nyss abnjutit en underbar gulaschsoppa som Militärpappan lagat och strax dessförinnan gav jag mig ut på en löptur i kvällen. Man får passa på när man har lyxen att springa utan både hund och vagn!

Elise har varit världens goaste unge hela dagen idag och skrattat så fort någon av oss pratat med henne! Hon har ätit morot och bajsat morot och lekt med sin mjukis-morot! Mycket morötter blir det… Och så har hon tjutit höga ljud och vänt sig från rygg till mage lätt som en plätt flera gånger, i tvättstugan, på mattan i vardagsrummet, i vår säng och i gätrummet. Hon har varit på topp idag vår älskade lilla flicka!

Det är kul att kunna stå en stund

Det är kul att kunna stå en stund

Charmtroll!

2 thoughts on “Sköna söndag!

  1. Hon är ju bara så go.. Cool luv tröja :o) Härligt att få så mycket gjort… Ammar du fortfarande lika mycket eller har du ersatt något mål än? Fungera det bra? Kramar från oss

  2. Ett sånte litet charmtroll!! Nu är det bättre att lägga Cebastian på mage om jag ska lämna honom för nåt, annars vänder han sig om omedelbart åt nåt håll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *