Städporr

Idag har vi tokstädat. Jag älskar att ha det tokstädat och därför inbillar jag mig även att jag tycker om att städa! Jag brukar få gliringar av vänner och familj för detta, helst när de ser mig komma nerstudsandes för trappan med en dammvippa i högsta hugg nynnandes på en glad melodi. Jag bjuder på det!

Desto värre mår jag när det är ostädat här hemma, det är väl nackdelen med det hela, antar jag. Jag har svårt att slappna av och faktiskt vara tillfreds och glad när det inte är väldigt rent. Nu är det väldigt rent här. Sådär så man kan ligga på golvet och dra kinden mot och bara njuta! Ahh, städporr på hög nivå!

Är detta en sjukdom?

Som grädden på moset fick jag svar på mina tentor från delkurs två på Linnéuniversitetet nu ikväll och jag fick VG i betyg. Känns otroligt skönt och peppande!

Jag är sjukt nöjd med min lördag! Hoppas ni har haft det lika bra som jag?!

7 thoughts on “Städporr

  1. Jag är likadan när det kommer till städning, och just det där att man mår typ dåligt när det inte är superstädat är ju inte så kul. Speciellt inte för maken. Han tycker att det är konstigt och kan inte förstå det.
    Och inte blir det bättre av att vi har hund ;o)

  2. Jag önskar jag kunde säga att jag hade samma ”problem” men sanningen är att jag bara kliver över och blundar. Sambon likaså. Sen skärper vi oss ett tag, lika fort är det kaos igen. 2-åringen däremot är det pli på, hon får ju lära sig att man måste plocka undan på förskolan! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *