Stök och prylar

Idag hade jag tänkt bryta min veckolånga träningsvila med en löptur men tyvärr är jag fortfarande krasslig och hostar en del. Just löpning är inte optimalt i mitt tillstånd och något annat hade jag inte tid till så det fick bli ytterligare en vilodag. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon för då har jag en tid med min PT, det ska bli roligt!

Förutom att vila en stund idag har jag plockat undan och städat i huset som av någon anledning hade blivit ganska stökigt. Hur är det möjligt? Varifrån kommer allt? Dagarna är många då jag drömmer om att bo i ett nybyggt litet hus med precis den plats vi behöver och endast de saker som vi måste ha. Finns det folk som lever så? Vi har absolut inte en massa saker och möbler som vi inte har plats för, men ändå känns det så ibland.

Häromdagen köpte jag i alla fall nya tallrikar och gals och slängde därmed de gamla kantstötta. Ändå hittar jag mig själv i köket där jag står med de gamla glasen i handen och funderar över ett nytt användningsområde för dem. Kanske när jag ska odla fröer, blanda målarfärg, förvara knappar..? Jag odlar aldrig i små burkar, blandar aldrig så pass lite målarfärg att det får plats i ett glas och har inga knappar att förvara! Tillslut slängde jag skiten. Herregud!

Vid fyra kom Finaste grannen med sin familj för att äta middag med oss och det blev en enkel trerätters. Vi hade väldigt trevligt i varandras sällskap och barnen lekte fint. Så härligt!

Nu ska jag och militärpappan se på film, Ghost Town. Får se om jag lyckas ta mig igenom filmen utan att somna. Jag är dödstrött!

One thought on “Stök och prylar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *