Tillbakablick

I höstas hade jag ett samarbete med Special K där jag satte upp mål med min träning som jag strävade efter. Målen handlade om att kunna springa en mil på en viss tid och att träna på min crawlteknik för att kunna simma snabbare.

Jag gick en kurs i löpstegsteknik som fick mig att ändra delar i mitt löpsteg och även om det tar lång tid att träna in så känner jag att det ger resultat över tiden. Jag sprang ett lopp i oktober med lyckat resultat. Simningen blev jag också snabbare på och framförallt har jag haft roligt, vilket är väldigt viktigt för mig!

Det har varit ett intressant samarbete med Special K och peppande att träna mot mer kortsiktiga mål än jag vanligtvis gör. Jag kommer definitivt att sätta upp fler konkreta delmål längs min väg för att lättare kunna mäta mina framsteg framöver!

image

One thought on “Tillbakablick

  1. Jag behöver verkligen bli bättre på att sätta upp små kortsiktiga mål. Jag VILL för MYCKET och sätter lätt upp alldeles för höga mål som spretar åt alla håll och kanter. Jag börjar dock inse att jag inte kan fokusera på ALLT. Just nu är jag inne på min fjärde vecka av tolv med fokus på löpningen och hittills lyckas jag hålla fokus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *