Tjejhelg!

Flickorna och jag har varit själva i helgen, eller det kanske är lite fel uttryckt… Vi har varit utan Militärpappan men vi har träffat massor med folk och hittat på jättemycket skoj tillsammans!

Farmor och farfar var här i fredags när jag kom från jobbet och vi åt thaimat tillsammans innan de åkte hem igen. Mums! De kom för att lämna vår bil som har varit på lagning i deras trakter och farfar passade Elise under fredagen. Elise hade på eget initiativ både dammsugit och burit upp tvätt från sin och Tilias korg i tvättstugan och vikt in i respektive garderob! Vad hände där liksom?!

image

Under lördagen kom min syster ett par timmar och hon hade med sig sin valp som barnen tyckte var otroligt spännande såklart! Vi lekte i lekparken i regnet, fikade på nicecream och dansade till låtar på vardagsrumsgolvet! När Tilia ska önska låt blir det ”Batta bass” (All about that bass). Hon älskar den och sjunger den förjämnan! Kvällen tillbringade vi hos min faster och hennes yngsta kille och tillsammans kollade vi på Melodifestivalen, busade och lärde oss att fäktas med vad som fanns tillgängligt.

Idag har vi åkt skridskor, fikat på Café Mandeltårtan i Ronneby, handlat, hälsat på Militärpappan och lekt med Läkaremamman och hennes numera två(!) flickor!

Så särskilt ensamma har vi inte varit! Flickorna somnade ovaggade ikväll till ljudet av dammsugaren på nedre plan. Själv känner jag mig redo för en ny vecka och framförallt ser jag fram emot att få se en glimt av Militärpappan i morgon kväll innan han drar igen!  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *