Trädgårdsfix

image

image

image

image

Igår tillbringade jag lite tid i trädgården. Vi bor i ett hus från 1970 och trädgården är på 900 kvm. De förra ägarna byggde huset och ett av deras stora intresse var just trädgården. Det märks, kan jag säga, för här är blommor och buskar precis överallt! En typisk 70-tals trädgård. Jättefint och jättemycket jobb!
Vi vet inte vad vi ska ha kvar, vad vi vill göra om eller vad allting är för någonting… Än mindre vet vi hur man sköter om det!
Vi utforskar en liten bit i taget och idag tillbringar vi tid i trädgården hela familjen. Mysigt!

3 thoughts on “Trädgårdsfix

  1. Underbart att vara ute hela familjen i sin egen trädgård!

    Vi har också massor att göra i trädgården. Men vi tar det med ro (det verkar ni också göra). Den står ju kvar även nästa år. Det är bra, då finns det tid för oss alla att utforska den mer!!

    Kram

  2. Åh, jag är jätteintresserad, men det var verkligen inte husets förra ägare! Så vår trädgård här vårdats ömt av två leonbergers… Nu här jag grävt trädgårdsland, fördelat, klippt ner o rensat, så kanske finns det hopp. Lyckliga ni som här en trädgård med tanke o kärlek bakom!

    • Haha!! Jag läste om de där hundarnas prestationer i din blogg för ett tag sedan. =S Benny är nog ett mindre hot mot både grannar och trädgård, får vi hoppas! Det är helt fantastiskt att se allting bara ploppa upp och blomstra hela våren och sommaren! Här finns verkligen allt möjligt och vi försöker vårt bästa för att få till det någorlunda iaf. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *