Träning vecka 15

Måndag: Cykling, 2 x 30 min.

Tisdag: Löpning intervall, 50 min (främst 2-minutare).

Onsdag: Löpning lågintensivt, 40 min.

Torsdag: Vila! (Mensvärk från helvetet!)

Fredag: Cykling, 2 x 30 min + löpning snabbdistans, 20 min direkt efter sista cyklingen.

Lördag: Vila!

Söndag: Löpning medeldistans, 50 min.

Kommentar: Veckan har varit bra och jag har känt mig stark i kroppen och full av energi, förutom i Torsdags då jag var tvungen att gå hem från jobbet och sova mig igenom mensvärken från helvetet. Hade planerat ett simpass den dagen, men det blev inte något med det! Jag har inte styrketränat alls den här veckan heller… Inte bra. Det känns väldigt tidskrävande att ta sig till gymet för att köra ett pass, tid jag inte har nu.

Jag är nöjd med löppassen och har denna vecka för första gången på länge verkligen njutit av att springa. Jag känner att jag har lite bättre kontroll nu både på tekniken och på gas och broms, så att säga.

One thought on “Träning vecka 15

  1. Vilken bra träningsvecka du har haft. Mycket löpning! Det gillar jag. =) Förstår att det är svårt att hinna med styrkan. Ett tips är att göra armhävningar eller plankan efter löpningen – tidseffektiva alroundövningar. Men det har du ju säkert redan koll på. Kör hårt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *