Träning vecka 33

Måndag: Skogspromenad över stock och sten, 50 min

Tisdag: Morgonpromenad före frukost, 45 min

Onsdag: Vila!

Torsdag: Promenad, 90 min + promenad, 90 min

Fredag: Promenad, 90 min (7,5 km)

Lördag: Vila!

Söndag: Skogspromenad över stock och sten med Elise i bärsele, 120 min

Kommentar: Även denna vecka har varit bra, om än inte kännts lika disciplinerad, men det blev många promenerade minuter ändå! Fokus på hållning och tempo fungerar bra. Nu är jag redo för lite styrka! Har inte alls haft samma sötsug denna vecka och maten har varit okej.

4 thoughts on “Träning vecka 33

 1. Nu är vi hemma igen och jag håller på och uppdaterar mig på alla bloggar, det tar sin lilla tid…
  Vad duktig du är! Jag är grymt imponerad! Jag går en promenad i 30 min och är helt slut. Men jag hade nog inte samma grundkondis som du.

  Kul med vardagsmaten, ska testa några av recepten!

  Vad tråkigt att du blir ensam med Elise i veckorna. Det är nyttigt att läsa om att andra har det jobbigare än en själv för då blir ens egna tillvaro inte lika jobbig… Att E ska till Tokyo i 11 dagar snart känns inte riktigt lika ångestframkallande nu, tack för att du gett mig perspektiv! Och det blir nog värst för militärpappan, eller hur? =)

  Hoppas mjölkstockningen är borta och att föreläsningen gick bra.

 2. Duktiga du! Jag orkar inte mer än max två timmar per dag, men då lugn promenad, och då är det uppdelat på tre tillfällen.

  Ibland är det bra att ha vovve , man måste ju liksom ;P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *