Träning vecka 34

Måndag: Morgonpromenad före frukost, 40 min + Promenad, 70 min

Tisdag: Promenad, 75 min

Onsdag: Vila

Torsdag: Vila

Fredag: Vila

Lördag: Morgonpromenad före frukost, 80 min

Söndag: Vila

Kommentar: Det här var ingen bra träningsvecka alls! Första ensamma veckan med Elise, då Militärpappan åkt till Halmstad för studier i veckorna. Det har varit mycket att göra, jag har varit väldigt trött och knappt ens hemma. Det märks även på vågen som stått stilla hela veckan. Har haft ont i vänster hälsena, så har nu bytt skor med förhoppning att det är dem som klämt åt och att det inte är en inflammation. Jag känner mig taggad inför en ny träningsvecka!

3 thoughts on “Träning vecka 34

  1. För mig har det inte heller varit någon bra träningsvecka hittills, har haft så mycket annat på schemat… men det där barnvakts-passet i måndags gjorde susen, skönt att kunna slappna av och ta ut sig ordentligt igen som du säger 🙂

    Och angående Bumbo-stolen, så var den jättebra när Elliot var runt 4-5 månader – ungefär när han började kunna sitta hyfsat stadigt. Men det bäste är nog om man kan låna eller köpa begagnat av nån, för det är ju inte såå lång tid de får plats i stolen, hihi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *