Träning vecka 37

Måndag: Promenad, 30 min + promenad, 120 min

Tisdag: Promenad, 65 min + promenad, 30 min

Onsdag: Vila!

Torsdag: Lugn löpning, 55 min

Fredag: Promenad, 150 min

Lördag: Vila!

Söndag: Vila!

Kommentar: Den här veckan har jag bara sett till mig och Elise och våra behov. Underbart! Både promenaderna och löprundorna har ökat i längd vilket i sig har gjort att styrketräningen har kommit i kläm. Men så blir det iband och det känns okej med lite nischade veckor lite då och då. De långa konditionspassen har gjort sig tillkänna i kroppen då jag varit trött och tung på kvällarna. Härlig känsla, även om det även krävt sina vilodagar! 

Inför kommande vecka har jag planerat in ett antal både konditionspass men även ett nytt styrkepass på gymet med superset. Hoppas jag kommer iväg bara! Längtar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *