Trött och förkyld tisdag

Igår var Elise och jag inne i stan och åt lunch på Antons med Övermormor. Det var första gången jag käkade lunch där, 70 kr för dagens med en liten salladsbuffé och hembakat bröd, bra pris och maten var okej. Köttet var jättegott, men annars såg det både rätt så trist ut och smakade inget extraordinärt direkt. Men det var trevligt att träffa Övermormor!

Senare på eftermiddagen mötte jag upp Tuff-bästis på Waynes för en latte och lite mys. Det räddade verkligen min förkylda och trötta dag. Så underbart det är med vänner! Jag packade in oss i bilen och åkte hem i regnet runt fem. Väl hemma var det bara ut med vagnen från bilen, i med bebis, på med regnskydd och till ljudet av en extremt onöjd Elise, slänga på mig själv regnkläder och Vackraste hunden ett rött täcke med reflexer. Allt detta medan hunden sprang över mina fötter, runt runt i hallen och rev ned halva inredningen där samtidigt som hon skrek och gjorde små hopp av lycka. Phu! Kanske försökte hon väga upp Elises arga skrik? Hon lyckades i alla fall inte. Jag blir HELT GALEN när det blir så. Det vill säga en till tre gånger om dagen… Inte bra.

När vi gick dä  i regnet och mörkret kände jag mig sjukt yr och alldeles skakig. Då kom jag på att jag inte ätit något på typ sex timmar. IGEN! Jag fick sätta huvudet mellan benen fem gånger på vägen hem för att inte svimma. Vi var ute i lite över en timme och väl hemma tryckte jag ner fyra köttbullar från kylen innan jag ens tagit upp Elise, torkat av hunden eller slängt av mig mina geggiga skor! Men jag slapp falla ihop i en hög i hallen. Sen åt jag mer lite senare, såklart!

Idag har det med regnat hela dagen och Vackraste hunden har bara fått en kortare runda än så länge. Eller ja, 40 minuter, men det räcker inte länge för henne… Men ikväll kommer Mormor och då ska Vackraste hunden och jag gå en långpromenad i regnet. En promenad över kalhyggen, genom bokskog och över ängar med högt gräs. Åh, vad vi längtar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *