Träning vecka 44 (graviditetsvecka 25)

Som ni kanske sett har jag börjat skriva min träning under veckan ute i högra spalten här på bloggen och så fyller jag på för varje dag som går. Jag raderar den varje söndag kväll så den blir tom och liksom lite inbjudande att fylla med ny träning. Härligt! Jag vill spara träningsveckorna och skriver dem alltid i min kalender men nu tar året snart slut och jag sparar inte alltid mina almanackor… Nu kommer det här igen!

Måndag: Cykling 35 + 35 min

Tisdag: Cykling 35 + 35 min + Styrka 40 min

Onsdag: Cykling 35 + 35 min + Styrka 70 min

Torsdag:  Cykling 35 + 35 min + Crossfit 30 min

Fredag: Powerwalk 50 min

Lördag: Powerwalk 40 + 40 min

Söndag: Vila

Kommentar: Det har varit så skönt att cykla till jobbet, jag kommer igång på morgonen, får frisk luft och det hjälper till att rensa min gravidsnoriga näsa! Jag har cyklat mig svettig och cykelträningen är lågintensiv, jag kommer upp i puls men jag står inte upp och kör värsta spinningpasset. Jag har svårt att få till styrkepass på helgen men tre pass är klart godkänt den här veckan, tycker jag. I veckan som kommer ska jag köra lite simning också har jag tänkt mig.

Summa: Ca 9 timmars träning. Härligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *