Träning vecka 50

Måndag: Löpning, 40 min + Promenad, 90 min 

Tisdag: Styrka, 40 min + Promenad, 90 min

Onsdag: Mamma/Baby-träning, 60 min

Torsdag: Löpning, 40 min + bålstyrka 15 min

Fedag: Vila!

Lördag: Löpning intervall, 30 min

Söndag: Promenad 90 min

Kommentar: Första veckan med mitt nya träningsprogram från min PT. Dock skulle bålstyrkan i Torsdags varit 30 min, men 15 är ju klart b’ttre än ingenting samt att det idag skulle legat ytterligare ett styrkepass men jag har inte alls mått bra idag, så det blev inget med det, tyvärr. 

Som jag skrivit innan så har jag varit full av energi hela veckan och inte alls kännt mig sliten i kroppen, trots en del träningsvärk. Underbart!

Har även denna vecka kört fullt ut på det kostupplägg jag fått av min PT. Jag äter ca 2000 kcal per dag med ungefärliga uppdelningen 40E% Protein, 30E% Kolhydrater och 30E% Fett. Jag har verkligen gått in för att äta allt, men det är mer undantag än regel att jag på en dag får i mig alla mål. Herregud vad mat! Jag ska försöka. Lite till mat bör slinka ner i veckan som kommer, jag ska jobba på det!

One thought on “Träning vecka 50

  1. Gud vad du är duktig.. Jag kämpar på.. Har typ 8 kilo kvar till ”normal” vikt 🙂 Du får skicka lite energi hit till mig ;o) Ååå hoppas vi kan ses i jul. Vilken dag kör ni upp till P:s föräldrar? Vi har kalas för Jeppe den 23e då han fyller den 24e. Om det är den dagen så är ni välkomna oavsett, bara så ni vet.. Mängder av kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *