Trippeldagen

Elise i sin fåtölj som hon fick i julklapp av Mormor och Morfar

Elise i sin fåtölj som hon fick i julklapp av Mormor och Morfar

Idag har Frökenfarmor och Målarfarfar varit här över dagen. Målarfarfar och Militärpappan har fixat i gästrummet och jag och Frökenfarmor har lekt med Elise, bakat bröd och lagat mat. Innan de kom hit hann jag med ett besök på MVC som jag redan har skrivit om och det gick ju bra. När de åkte körde jag iväg för att handla färg till väggarna i gästrummet och var sedan inne i stan för att hämta ett par böcker hos en pluggkompis och min syster som träffat vänner.

Nattningen av Elise tog lång tid ikväll och efter det hade vi en del att plocka undan här i huset, så det är först nu jag sätter mig ned på hela dagen. Phu! Jag vaknade halv fem i morse för att jag hostar som en galning och kunde inte ligga ned utan att hosta jättemycket så jag fick gå upp helt enkelt. Det har varit en lång dag, händelserik och rolig men det är inte utan att jag är sjukt trött.

Jag vill att färgen på gästrummets väggar ska gå i en blågrön lite smutsig pastell och det har varit jättesvårt att hitta. Jag köpte en provburk av en färg här om dagen men den blev alldeles för stark och lysande så idag kom jag på att jag har en tröja som har en fin färg som kanske skulle passa. Jag tog med tröjan till färghandeln och lyckades mäta ut en någorlunda samma nyans. Nu återstår det bara att se om färgen blir lika fin på väggen som på tröjan… Jag köpte sex liter och nu får det helt enkelt bli den som hamnar på väggen! Lite spänning i vardagen kanske man kan kalla det?!

Elise älskar sin fåtölj som hon fick i julklapp och hon sitter i den så fort hon får något att äta, som på bilden en bit fralla i väntan på att frukosten ska bli klar.

 

4 thoughts on “Trippeldagen

  1. Går vi i samma cykler undrar jag? Fick inte sova ett skvatt inatt, dagen har gått i ett med lekdejt hemma hos Lofsan, jobb, jobb, jobb, jaga vild unge. Tvinga samma vilda unge att sova, städa undan och NU vila en stund. Fast jag borde ju såklart redan sova, men det är ju hopplöst numera!
    Men men, imorgon är en annan dag och inatt är främst en annan natt. Gärna en med lite sömn i… haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *