Väldigt trött

Hemma från fält. Skönt! Det rullar på i en himla fart för tillfället och det enda jag hinner är att jobba, äta och sova, känns det som.

Elise spydde flera gånger natten till tisdagen och fick feber igen så hon kunde inte gå till förskolan som det var tänkt i tisdags utan spenderade den dagen, hemma med Militärpappan, med att sova istället. Det hjälpte nog för idag har hon varit pigg som en mört och ätit som en häst igen! Militärpappan och jag var hemma halva dagen var. Han arbetade under förmiddagen och jag under eftermiddagen, jättebra att det gick att lösa så idag. Imorgon ska hon till förskolan igen, första gången på över en vecka. Militärfamiljer är borta mycket men också hemma längre perioder, som nu var Militärpappan ledig i över en vecka, än de flesta andra vi känner. Det är bra! Eller bra? Det är fantastiskt!

Jag har arbetat tretton av de senaste femton dagarna och de allra flesta av dessa från tidig morgon till sen kväll. Inte konstigt att jag känner mig trött och orkeslös! I natt hoppade även Elises förkylning på mig och min hals gör gruvligt ont och jag känner mig lite febrig. (=Ingen träning…) På fredag ska jag och Elise vara lediga och om jag inte blir värre i min förkylning eller Elise insjuknar igen, så hägrar kräftskiva för oss två i Högsby till helgen!

image

Vackraste hunden fick hänga med ut i skogen under tisdagen. Det uppskattade både hon och kadetterna. Utom möjligtvis dem som blev av med sin mat…

image

Regnet har verkligen öst ner under vår fältvistelse. Härligt med lite miljöomväxling, trots allt!

3 thoughts on “Väldigt trött

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *