Vår i Lyckeby!

image

Idag är jag hemma med barnen och myser. Det känns fantastiskt att vara hemma igen och få träffa barnen efter nästan två veckor ifrån dem! Det är en härlig dag med massor av vårtecken och vi hänger på baksidan.

Barnen gungar, leker i sandlådan och hjälper mig att kratta lite löv. Vi fikar i strålande solsken och jag funderar lite kring vilka trädgårdsprojekt vi vill satsa på i år.

Jag plockade ut olivträden från övervintringen i garaget och de ser ut att ha klarat sig fint. Trots att jag inte vattnat dem en enda gång! De åker tillbaka in i garaget några veckor till för att undvika att bli frostskadade. Idag får de bara en försmak på den varma solen!

Välkommen vår, du är så efterlängtad!!

One thought on “Vår i Lyckeby!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *