Förmiddag på baksidan

Elise är snorig och hemma från förskolan idag, fast inte särskilt dålig egentligen, men kanske lyckas vi undvika en större förkylning om hon är hemma en dag eller två, tänkte jag. Så under förmiddagen gick vi ut en sväng på baksidan.

Hunden solade och flickorna lekte i sandlådan och på altanen. Själv satt jag i solen och bläddrade i en tidning ett par minuter. Härligt! Medan barnen lekte kunde jag till och med gå in och laga till lite lunch åt dem och det kändes verkligen så lyxigt! Tänk att våren är tillbaka och att mina barn är så stora att de kan leka på baksidan! Lycka!

Jag kollade efter lite vårtecken i trädgården och hittade lite Vintergäck. Åh, det börjar klia i mina gröna(?) fingrar när jag går runt i trädgården tidig vår. Vi har en del projekt där ute och vi får se vilka vi ska satsa på i vår och sommar. Allt kostar i både tid, energi och pengar.

Här satt jag en stund och njöt i solen. Sen tog Undra över platsen.

 

8 thoughts on “Förmiddag på baksidan

 1. Åh vad härligt det ser ut med gräsmatta och blommor!
  Det är alldeles för vitt här utanför, minusgrader och inte ens takdropp… Får ändå lite vårkänslor av allt ljus, fågelsången och de grusplättar som trots allt skymtar på vägen 🙂

  • Härligt att di får lite vårkänslor ändå, från fåglarna! Håll ut Ingrid! Snart är våren här!!

   • Javisst, och så fort marken är bar har jag en massa små grejer jag vill fixa 🙂 Flytta bärbuskar, rhododendron, så frön…
    Det finns tusen och en sak att göra, det är helt klart. Men samma för oss – prio. Tid, energi och pengar har man ju inte i överflöd.

  • Ja, Anna, här är verkligen mer vår då! Ibland är det vädigt najs att bo i södra delarena av landet!

  • Jag förstå att det blir ett projekt! Pjuh! Jag älskar verkligen att vi bor i villa så man bara kan öppna dörren och be ungar och hundar att gå ut och in. Tänker ofta på det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *