Starkare än du

Lilla Tilia är sjuk och ligger och sover med feber för tillfället. Lilla gumman, så snorig och ledsen… Själv passar jag på att planera upp veckan lite mer. Militärpappan jobbar vanliga dagar i stan och det känns som värsta lyxen att han kommer hem strax efter 17 varje dag hela veckan! Bara vetskapen om detta fullkomligt fyller mig med energi! Och så tänker jag såklart: Träning, träning, träning. Simning, långpass löpning, intervalllöpning, styrketräning och Crossfit anywhere fyller min vecka. Ska skriva ut ett par av passen på Team Militärmamman och se om någon mer vill träna.

image

Igår kväll kom Läkaremamman och jag iväg till gymmet och från att känna mig halvt död innan passet fick jag massor av energi av att träffa henne och av att träna, som vanligt! Här kommer passet vi körde:

Som vanligt ett block i taget, tre varv på varje block och så lite vila som möjligt.

Block 1:

Rygg och biceps i cablecross x10+10

Dips mot bänk x15

Planka med benindrag x20

Block 2:

Lutande bröstpress x10

Hantelrodd och flies med kettlebell x8+8

T på boll x8 (övning från sjukgymnast)

Block 3:

Bicepscurl + Axelpress x8+8

Rörlighetsträning med käpp x10

Plankan med armarna på pilatesboll

image

Jag känner mig för tillfället ganska plufsig och trivs inte alls i kroppen. Jag vet att det mesta sitter mentalt och att det har mycket att göra med att jag inte tränat som jag brukar när Militärpappan varit på övning. Jag trodde dock att jag tappat alla mina muskler med tills kvällens gymträning när det visade sig att jag lyfte tyngre än någonsin på i stort sett alla övningar! Till och med så jag frågade Läkaremamman, som brukar ta vikter strax under mig, trots att hon är typ hälften så stor, att ”Tog du verkligen bara 15 kg där Läkaremamman? Jag tar det dubbla!”

Den kommentaren fick henne att ta lite till i alla fall! Ärlighet varar längst. =)

One thought on “Starkare än du

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *